våre seneste nyheter

Sarah Morgan Vintereventyret

FLUKT - Pernilla Ericson

Fjerde bok i den populære barnebokserien Den magiske bokhandelen. Milo bor på Den polysyllabiske ekspressen, eller Polly – et magisk tog som bruker fantasiens kraft til å reise gjennom både Historie og den virkelige verden. Toget tilhører onkelen hans, Horatio, som jobber som boksmugler av sjeldne bøker. Da Horatio tar på seg et nytt, farlig oppdrag, trenger han Tilly Blads hjelp. Tilly skylder ham nemlig en tjeneste. Men noen har sendt forgiftede eksemplarer av Trollmannen fra Oz som gaver til Horatio og bestefaren til Tilly, noe som får dem begge til å falle i dyp søvn. Tilly og Milo må kjempe en kamp mot klokken for å redde dem – og finne ut hva det er som egentlig foregår. De havner i Smaragdbyen med Dorothy og i Venezia i Italia i jakten på den mystiske Alkymisten, en mann som truer selve fantasien.

Kaktus av Sarah Haywood.

Stella hunden som lærte å snakke - Christina Hunger

Den utrolige historien om hvordan logopeden Christina Hunger lærte hunden Stella å kommunisere. Da Christina Hunger fikk valp i hus, tok det ikke lang tid før hun begynte å se en sammenheng mellom jobben sin og det nye kjæledyret. Hun jobbet med småbarn med forsinket språkutvikling ved å bruke en kommunikasjonsmetode kalt Alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) og begynte å tenke på hunders evne til å forstå språk: Hvis hunder kan forstå ordene vi sier til dem, burde de ikke kunne være i stand til å bruke ord selv? Kunne hunder bruke ASK til å kommunisere med mennesker? Christina bestemte seg for å teste Stella. Hver gang de gikk ut, trykket hun på en knapp på potestørrelse programmert til å si «ut» med Christinas stemme. Nå, få år senere, har Stella mer enn 30 lydknapper som hun bruker på daglig basis, enten hver for seg eller satt sammen til setninger. Stella. Hunden som lærte å snakke er både en memoar og en gjør-det-selv-guide. Den skildrer reisen Stella og Christina har hatt fra første dag sammen til Stellas første ord, og andre høydepunkter, i tillegg til å vise frem teknikkene på en enkel og trinnvis måte, slik at du også kan lære hunden din å snakke!

Don Winslow Korrupt

Korrupt - Don Winslow

Episk, eksplosiv, kraftfull og uforglemmelig. For lesere som elsker The Wire. Til rett pris kan alle bli kjøpt … Politimann Danny Malone leder en elitegruppe som skal bekjempe gjengkriminalitet, narkotika og våpen i New York. I atten år har han vært i frontlinjen og gjort hva enn som kreves for å overleve i en by bygd på ambisjoner og korrupsjon, der ingen kan kalle seg plettfri? Det kun få vet, er at Danny Malone også er råtten. Han og partnerne har stjålet millioner av dollar i narkotika og kontanter. Nå er han i fellen og blir presset av FBI, og han må balansere på kanten av forræderi, mens byen vakler på randen av en rasistisk eksplosjon som kan legge alt i ruiner. Korrupt er en uforglemmelig historie om grådighet og vold, ulikheter og rase, og en sviende skildring av en by på kanten av et stup. Dette er en moralsk kompleks og fascinerende dissekering av kontroversene samfunnet står overfor i dag.

Rull til toppen