våre seneste nyheter

Fruene - Tarryn Fisher

Se for deg at mannen din også har to andre koner. Du har aldri truffet dem. Ingen av dere kjenner de andre, men du elsker mannen din selv om du deler ham med to andre. En dag møter du en av de andre kvinnene. Hun heter Hannah, og hun blir slått av mannen sin. Mannen din. “Ikke bare en original historie, men en like original plot twist … et emosjonelt og psykologisk crescendo som vil holde leserne på tå hev til siste side.” – USA Today “En fantastisk thriller som stiller spørsmålet: Hvor godt kjenner vi menneskene vi elsker? Fyllt med tvister og snuoperasjoner du ikke vil se komme. “Fruene” er en vinner.” – PopSugar

Jentene som sprang av Simon Häggström

Jentene som sprang - Simon Häggström

Jentene som sprang av Simon Häggström En historie om menneskers evne til å overleve under de mest ekstreme forhold. Jennifer og Malvina har rømt fra et barnehjem som ikke var trygt. Nå sover de på en madrass i en garasje og lurer penger fra sexkjøpere. Molly har forelsket seg, men mannen hun har møtt inviterer med andre menn til treffene deres. Markus Lundström og Natalia Volotkova i menneskehandelsgruppen jobber i Stockholms underverden. Det er duket for brutal hevn. Troverdig krim fra de mørkeste sidene av Norden, skrevet av SIMON HÄGGSTRÖM som også er operativ politimann.

En by i brann - Don Winslow

En by i brann er del én i Don Winslows trilogi om de irske og italienske krimkartellene i USA på 80- og 90-tallet. Danny Ryan ser kvinnen komme opp av vannet, som et syn fra en av drømmene hans om havet. Bortsett fra at hun er virkelig, og at hun kommer til å lage problemer. Så vakre kvinner gjør som regel det. Danny er 29 år gammel og jobber hardt som havnearbeider i Providence, Rhode Island. Han er en kjærlig ektemann, en lojal venn - og innimellom en hjelpende hånd for det irske krimkartellet som har kontroll på det meste av byen. Men da en moderne Helena av Troja utløser en krig mellom rivaliserende fraksjoner, blir Danny trukket inn i noe han ikke kommer seg ut av. Nå er det hans ansvar å redde familien, vennene sine og det eneste stedet han noen gang har kalt hjem. Don Winslow utforsker klassiske temaer som lojalitet, forræderi, ære og korrupsjon på begge sider av loven. En by i brann er Iliaden av vår tid.

Rull til toppen